Kohti parempaa oppimista

Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia vahvistamaan henkilöstön osaamista

  • Tilaisuudet: Järjestämme seminaareja ja aamutilaisuuksia, joissa pääset tapaamaan kollegoita, jakamaan parhaita käytäntöjä, sekä oppimaan ajankohtaisista aiheista
  • Räätälöidyt F2F koulutuspaketit: Haluatko tuhdin tietopaketin määrätystä aihealueesta koko henkilöstölle tai uudelle työntekijälle? Asiantuntijoidemme napakat luennot ajankohtaisista aiheista tavoittaa kuulijat helposti paikkaa katsomatta. Seuraamme viranomaisvaatimusten muutoksia ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti.
  • E-oppiminen: Sukella kanssamme uusiin opinmaisemiin! Verkkokoulutus, digitaalinen koulutus ja e-learning ovat nykyaikaisia ja tehokkaita ratkaisuja mitä erilaisimpiin koulutus- ja oppimistarpeisiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Medicinevillage

Verkkokoulutustyökalut: Koulutuspakettimme eri aihepiireistä helpottaa hoitamaan koko henkilökunnan koulutuksen dokumentoidusti, esimerkiksi PV- , GDP- ja GDP/GMP-koulutus. Medicinevillage on uusi, nerokas e-oppimistyökalu, joka auttaa sinua pitämään henkilökuntasi ajan tasalla. Nykyiset kieliversiot PV-koulutuksessa: englanti, suomi, saksa, ranska ja venäjä, GDP-koulutuksessa: suomi ja englanti sekä GDP/GMP-koulutuksessa: englanti.

Lue lisää: https://medicinevillage.com/