KÄYTTÖEHDOT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Yleistä

Käyttämällä www.biocodex.fi-internetsivustoa ja sen alisivustoja tai muita Biocodex Nordics ‑konsernin yhtiöille kuuluvia sivustoja (yhteisnimitys “Biocodex Nordics ‑sivusto”), joita Biocodex Oy tai sen konserniyhtiöt (yhteisnimitys “Biocodex Nordics”) julkaisevat tai ylläpitävät, tai joiden puolesta sivustoja julkaistaan ja ylläpidetään, hyväksyt seuraavat käyttöehdot Biocodex Nordics ‑sivuston käyttöä varten. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä Biocodex Nordics ‑sivustoa.

Biocodex Nordics voi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa ja/tai muokata näitä käyttöehtoja julkaisemalla muokatut ja/tai muutetut käyttöehdot Biocodex Nordics ‑sivustolla. Jos jatkat Biocodex Nordics ‑sivuston käyttöä käyttöehtojen muuttamisen ja/tai muokkaamisen jälkeen, hyväksyt muokatut tai muutetut käyttöehdot. Siksi sinun on silloin tällöin käytävä tarkistamassa Biocodex Nordics ‑sivustolla julkaistut sovellettavat käyttöehdot. Käyttöehtojen voimaantulopäivä julkaistaan ennen niiden voimaatuloa.

Biocodex Nordics voi myös milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa ja/tai muokata Biocodex Nordics ‑sivustolla esitettäviä sisältöjä, tuotteita, tekniikoita ja/tai palveluita.

2. Immateriaalioikeudet

Biocodex Nordics omistaa ja lisensoi Biocodex Nordics ‑sivuston ja kaikki Biocodex Nordics ‑sivustolla kaikissa muodoissa esitettävät sisällöt, joita koskevat sovellettavat tekijänoikeuslait ja kansainväliset sopimukset.

Biocodex Nordics ‑sivustoa ja Biocodex Nordics ‑sivustolla esitettäviä sisältöjä ei saa kokonaan eikä osittain kopioida, toistaa, välittää, jakaa, myydä, vuokrata, lisensoida, muuttaa, varastoida myöhempää käyttöä varten tai muulla tavoin käyttää ilman Biocodex Nordicsin ennakkoon antamaa kirjallista lupaa. Biocodex Nordics ‑sivuston ja sen sisältöjen yksityiskäyttö mukaan luettuina kopiointi ja tulostus yksityiseen käyttöön on sallittu.

Biocodex Nordics ‑sivustolla näkyvät Biocodex Nordicsin rekisteröidyt ja rekisteröimättömät kauppanimet, tavaramerkit, logot, kuvat ja palvelumerkit ovat Biocodex Nordicsin, sen lisenssinantajien tai muiden sopimuspuolten omaisuutta, eikä niitä saa käyttää ilman Biocodex Nordicsin ennakkoon antamaa kirjallista lupaa.

Biocodex Nordics ‑sivustolle tai sivuston sisällöille ei myönnetä oikeuksia tai lisenssejä muutoin kuin näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti mainituissa tapauksissa.

Kaikki Biocodex Nordics ‑sivustolla julkaistut tuotteet, palvelut ja tekniikat voivat olla sellaisten muiden immateriaalioikeuksien alaisia, jotka Biocodex Nordics omistaa tai joita se lisensoi, ja joiden kaikki oikeudet pidätetään.

3. Käyttäjäsisältö

Biocodex Nordics ‑sivustoa voidaan käyttää vain laillisin tavoin ja laillisiin tarkoituksiin. Laitonta tai sopimatonta materiaalia ei saa lähettää meille. Lähettämällä materiaalia annat meille rajoittamattoman oikeuden käyttää lähetettyä materiaalia korvauksetta ja ilman vastuuvelvollisuutta lähettäjää kohtaan. Sinun on kohtuullisessa määrin varmistettava, että lähetetyssä materiaalissa ei ole viruksia tai muita haitallisia ominaisuuksia.

4. Tietosuoja ja evästeet

Biocodex Nordics kunnioittaa tietosuojaa.

Biocodex Nordics kerää henkilötietoja luvan saatuaan tarjotakseen hyvän käyttökokemuksen sivuillaan. Kerättäviin ja käsiteltäviin henkilötietoihin kuuluu IP-osoite.

Sinulla on oikeus tarkistaa Biocodex Nordicsin käsittelemät omat henkilötietosi ja vaatia väärien tietojen korjaamista. Tätä oikeutta saa käyttää ilmaiseksi kerran vuodessa.

Biocodex Nordic voi käyttää palveluntuottajia henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä. Henkilötietoja ei säännöllisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos Biocodex Nordic kuitenkin käyttää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolisia palveluita tai ohjelmistontuottajia tai tallentaa henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, Biocodex Nordic pyrkii varmistamaan, että henkilötietoja käsitellään sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Saadaksesi lisätietoja henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä ota yhteyttä info@biocodex.fi.

Biocodex Nordics käyttää internetsivuillaan Google Analytics ‑analysointipalveluja. Evästeitä käytetään Biocodex Nordics ‑sivuston joissain osissa. Eväste on tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän tietokoneelle, älypuhelimeen tai tablettiin esim. mukautettujen internetsivujen esittelemiseksi kävijöille tai tilastotietojen keräämistä varten. Evästeet parantavat käyttäjäkokemusta ja Biocodex Nordics ‑sivustolla käynnin arvoa. Analysointipalvelujen ja evästeiden avulla keräämämme tiedot ovat tilastoja, jotka liittyvät käyttäjän surffailuun Biocodex Nordics ‑sivustolla IP-osoitetasolla. Biocodex Nordics ei käytä evästeitä henkilötunnistukseen.

Biocodex Nordics käyttää evästeiden avulla kerättyjä tietoja Biocodex Nordics ‑sivuston kehittämiseen ja käyttäjäliikenteen seuraamiseen.

Halutessasi voi poistaa selainasetuksista kaikki evästeet sivustolla käynnin jälkeen, ja voit myös poistaa evästeet käytöstä. Google Analytics voidaan poistaa käytöstä osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. On huomattava, että tämä työkalu on selain- ja konekohtainen. On myös huomattava, että jos nämä poistetaan käytöstä, Biocodex Nordics ‑sivusto ei välttämättä toimi kunnolla tai se ei toimi lainkaan.

Käymällä Biocodex Nordics ‑sivustolla ja käyttämällä sivustoa annat nimenomaisen suostumuksesi siihen, että Biocodex Nordics saa käyttää analysointipalveluja ja evästeitä ennalta ilmoitamiinsa tarkoituksiin.

5. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Biocodex Nordics ‑sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten omistamille ja ylläpitämille muille internetsivustoille. Kun muita sivustoja käytetään Biocodex Nordics ‑sivustolla olevien linkkien kautta, käyttöä koskevat näiden muiden sivustojen käyttöehdot. Biocodex Nordics ei valvo näiden sivustojen sisältöjä tai muita ominaisuuksia eikä ota vastuuta mistään näiden sivustojen käyttöön liittyvistä asioista. Biocodex Nordics ei tue näitä sivustoja tai niiden omistajia, operaattoreita, sisältöjä tai muita ominaisuuksia.

6. Ei takuuta

KAIKKI BIOCODEX NORDICS ‑SIVUSTOLLA JULKAISTAVAT TIEDOT JULKAISTAAN ”SELLAISINAAN”. SAATAVUUDESTA, TARKKUUDESTA, LUOTETTAVUUDESTA, SISÄLLÖSTÄ TAI MUISTA OMINAISUUKSISTA EI ANNETA TAKUITA MUKAAN LUETTUNA JA RAJOITUKSETTA NIMENOMAISET TAI EPÄSUORAT TAKUUT OMISTUSOIKEUDESTA TAI LOUKKAAMATTOMUUDESTA TAI TAKUUT KAUPALLISTAMISMAHDOLLISUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. BIOCODEX NORDICS ‑SIVUSTON KESKEYTYMÄTTÖMÄSTÄ, VIEHEETTÖMÄSTÄ TAI TÄYSIN TURVALLISESTA KÄYTÖSTÄ EI ANNETA TAKUUTA.

7. Vastuuvapauslauseke

Biocodex Nordics EI OLE VASTUUSSA BIOCODEX NORDICS ‑SIVUSTON KÄYTÖN TAI KÄYTTÖKATKOSTEN AIHEUTTAMISTA SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ, VÄLILLISISTÄ TAI RIKOSOIKEUDELLISISTA SEURAAMUKSISTA, TULOJEN TAI LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUKSIEN MENETYKSISTÄ TAI LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, JA KÄYTTÄJÄ SITOUTUU SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA TÄYSIMÄÄRÄISESTI LUOPUMAAN NIIHIN LIITTYVISTÄ OIKEUKSISTAAN KAIKISSA OLOSUHTEISSA.

8. Sovellettava lainsäädäntö

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.